Skip to Main Content

Compania noastră

 • Cine suntem

  Compania inspirată de un câine însoţitor

  Astăzi, Hill's™ Pet Nutrition duce mai departe tradiţia îngrijirii animalelor începută în 1939 de un medic veterinar remarcabil. Produsele noastre Prescription Diet™ și Science Plan™ oferă nutriţia de cea mai bună calitate disponibilă pe piaţă.

   

  Linia de hrană pentru animale de companie Hill's™ a început în 1939. Dr. Mark L. Morris Sr. credea că anumite afecţiuni apărute la animalele de companie pot fi gestionate cu o nutriţie atent concepută. Ideile sale erau vizionare în medicina veterinară şi a avut curând ocazia să îşi dovedească teoria.

   

  Un tânăr nevăzător pe nume Morris Frank l-a întrebat pe Dr. Morris dacă se poate face ceva pentru a-l salva pe câinele său însoţitor, Buddy, care suferea de afecțiuni renale. Rezultatul eforturilor Dr. Morris a fost formula nutriţională care a devenit primul produs din linia de hrană terapeutică Hill's Prescription Diet şi prima hrană pentru animale din lume concepută pentru afecţiuni renale. La scurt timp după, a fost înfiinţată compania Hill's Pet Nutrition, iar ramura nutriţiei clinice a prins viaţă. Acea primă hrană terapeutică pentru câini a evoluat în produsul care se mai vinde şi astăzi, Hill's™ Prescription Diet™ k/d™.

  Viziunea noastră

  Să transformăm nutriţia în piatra de temelie a medicinei veterinare.

  Misiunea noastră

  Să ajutăm la îmbunătăţirea şi prelungirea relației speciale dintre oameni şi animalele lor de companie.

  Filozofia noastră

  Noi credem că toate animalele - de la animalele dumneavoastră de companie până la cele de care noi avem grijă - ar trebui să fie iubite și îngrijite pe toată durata vieţii lor.

  Angajamentul Hill's™ pentru bunăstarea animalelor

  Noi credem că îngrijirea de calitate pentru animalele de companie include o nutriţie optimă, îngrijire veterinară, exerciţii fizice şi un mediu adecvat, plin de iubire. Toate animalele de la Hill's Pet Nutrition trăiesc într-un astfel de mediu. Noi utilizăm doar metode pline de compasiune şi non-invazive pentru a dezvolta tehnologia nutriţională, astfel încât pisicile şi câinii din lumea întreagă să aibă o viaţă lungă şi sănătoasă. Inovaţiile noastre în nutriţia pentru animalele de companie sunt inegalabile în industrie, iar noi ne-am construit afacerea şi reputaţia practicând întotdeauna la cele mai înalte standarde etice.  MAI MULTE

   

  Cercetare nutriţională şi inovaţie

  Hill's are la dispoziție peste 150 de medici veterinari, doctori și oameni de știință nutriționiști care lucrează în fiecare zi pentru a crea noi produse și pentru a le îmbunătăți pe cele existente, cu scopul de a oferi animalelor de companie șansa la o viață lungă și sănătoasă. Oamenii de știință de la Hill's publică peste 50 de lucrări științifice și capitole de cărţi în fiecare an, susțin cursuri la cele mai prestigioase școli de medicină veterinară din întreaga lume, fapt ce demonstrează preocuparea companiei de a pune în aplicare cunoștințele și expertiza acumulate în fiecare produs Hill's™.

   

  Hrana noastră pentru câini și pisici este concepută cu un echilibru optim de nutrienţi și un gust excepțional. Noi știm că cea mai bună nutriție pentru animalul dumneavoastră de companie nu doar că împlinește nevoile nutriționale, ci și evită excesele de nutrienți, cum ar fi grăsimile și sarea, ce ar putea fi dăunători în timp.

   

  Investiția făcută de Hill's pe termen lung în acumularea de cunoștințe, tehnologie și oameni de știință talentați ne-a ajutat să dezvoltăm produse inovatoare, cum ar fi cea mai mare gamă de produse de nutriție clinică pentru animale bolnave, animale predispuse la anumite afecțiuni și animale sănătoase. Bunăstarea animalului dvs. este satisfacția noastră.

   

  Hill's Pet Nutrition Center din Topeka, Kansas, este un centru nutrițional de ultimă generație care ilustrează dedicarea noastră pentru îmbunătățirea sănătății câinilor și pisicilor. Pe lângă personalul format din medici veterinari și specialiști în nutriție și medicină internă, avem, de asemenea, o ”echipă” formată din animale de companie. Această „echipă blănoasă” testează produsele noastre pentru ca noi să fim siguri că animalele de companie primesc cea mai bună hrană atât din punct de vedere nutrițional cât și al gustului. În schimb, le dăruim tot ce și-ar putea dori vreodată un animal de companie: zone de locuit curate și spațioase, zone de exercițiu, un curs de agilitate și o mulțime de prieteni, oameni și animale de companie deopotrivă. Fiecare animal are propria echipă. Aceştia creează legături om-animal puternice, bazate pe încredere, la fel ca în cazul dvs. și al animalului dvs. de companie. Aflaţi mai multe despre angajamentul nostru pentru bunăstarea animalelor.

   

  Ca urmare, produsele noastre au fost testate de milioane de proprietari de animale de companie, începând cu anul 1948, iar astăzi, medicii veterinari recomandă și își hrănesc propriile animale de companie cu produsele Hill's mai mult decât cu oricare alt brand.

   

  Inovaţii şi idei de produse - Trimiteţi inovaţii patentate sau idei de produse noi

 • Tradiție în îngrijire

  Cercetarea pentru inovaţie care ne defineşte

  În 1928, Dr. Mark L. Morris Sr. a deschis Spitalul Raritan pentru animale în Edison, New Jersey. La acea vreme, acesta era unul dintre cele două spitale pentru animale din Statele Unite. Dr. Morris credea că o nutriţie corectă poate avea un efect pozitiv asupra sănătăţii animalelor de companie. El a dezvoltat prima dietă pentru animale de companie, Prescription Diet™, în încercarea de a ajuta unul dintre primii câini însoţitori din America, care suferea de o afecțiune renală. Acum, după zeci de ani, Hill's™ Pet Nutrition contribuie la asigurarea unei vieţi lungi şi sănătoase pentru animalele de companie. Citiţi întreaga poveste a Hill's™ Pet Nutrition.

  Povestea Hill's™ Pet Nutrition

  Noi credem că îngrijirea de calitate pentru animalele de companie include o nutriţie optimă, îngrijire veterinară, exerciţii fizice şi un mediu adecvat, plin de iubire. Toate animalele de la Hill's™ Pet Nutrition trăiesc într-un astfel de mediu. Noi utilizăm doar metode pline de compasiune şi non-invazive pentru a dezvolta tehnologia nutriţională, astfel încât pisicile şi câinii din lumea întreagă să aibă o viaţă lungă şi sănătoasă. Inovaţiile noastre în nutriţia pentru animalele de companie sunt inegalabile în industrie, iar noi ne-am construit afacerea şi reputaţia practicând întotdeauna la cele mai înalte standarde etice. În 1928, Dr. Mark L. Morris Sr. a deschis Spitalul Raritan pentru animale în Edison, New Jersey. La acea vreme, acesta era unul dintre cele două spitale pentru animale din Statele Unite. În 1939, Dr. Morris credea că o nutriţie corectă poate avea un efect pozitiv asupra sănătăţii animalelor de companie.

   

  Demonstrăm zilnic că tehnologia ştiinţifică de calitate este corelată cu grijă plină de compasiune faţă de animale pentru îmbunătăţirea stării de sănătate a animalelor de companie. De aceea, Hill's™ susţine şi aplică numai tratamente umane și responsabile pentru câini și pisici. Toate studiile efectuate sau susținute de Hill's™ - fie la Centrul Hill's™ Pet Nutrition sau extern, la domiciliul clienților, în şcoli veterinare sau în altă parte, trebuie să fie în conformitate cu politicile stringente ale Hill's™ privind asigurarea unei îngrijiri excepționale a animalelor: La sfârşitul anilor 1930, Morris Frank, un tânăr nevăzător, făcea turul ţării împreună cu câinele său însoţitor Buddy, promovând câinii Seeing Eye™. Totuşi, Buddy, un ciobănesc german, suferea de o afecțiune renală şi d-nul Frank l-a rugat pe Dr. Morris să îl ajute. Dr. Morris credea că boala se datora unei nutriţii deficitare şi a început să dezvolte o hrană nouă pentru animale de companie ca să îl ajute pe Buddy. Împreună cu soţia sa, Louise Morris, în bucătărie, Dr. Morris a conceput hrana pentru câine. Louise, împreună cu alte trei femei, au continuat să prepare hrana în pivniţa familiei Morris, depozitând-o în borcane Ball™. Raritan Ration B este predecesorul dietei Hill's™Prescription Diet™ k/d™ Canine şi a fost concepută pentru câini cu blocaj renal şi insuficienţă renală.

  "Când studiem modul în care un nutrient este absorbit, distribuit, depozitat, utilizat şi eliberat de corpul unui câine sau al unei pisici, noi utilizăm numai metodele de cercetare veterinare care sunt echivalente cu studiile medicale sau nutriţionale umane. Hill's™ nu susţine și nu efectuează studii care pot cauza durere sau pot răni câinii sau pisicile. Ne bazăm pe convingerea că ceea ce este dureros pentru oameni este dureros şi pentru câini şi pisici. În anii care au urmat, parteneriatul dintre doctorul Morris şi compania de ambalaje Hills Packing a evoluat în ceea ce se numeşte astăzi Hill's Pet Nutrition şi a continuat să crească şi să dezvolte formule de hrană terapeutică pe linia de produse Prescription Diet. Dr. Morris a fondat un laborator de cercetare în Topeka în anul 1951, în momentul în care erau disponibile patru produse Prescription Diet pentru câini."

   

  "Noi efectuăm studii numai dacă avem evidenţe convingătoare că putem îmbunătăţi sănătatea şi bunăstarea animalelor de companie. Aceste studii au deseori rezultate nutriţionale inovatoare, îmbunătăţind vieţile a milioane de câini şi pisici. Fiul doctorului Morris, Dr. Mark Morris Jr., a continuat să ajute la creşterea Hill's Pet Nutrition în următoarele decenii. Dr. Morris Jr. a observat de-a lungul activităţii sale de cercetare nevoia unui tip de hrană consistent şi de bună calitate. În consecinţă, el a dezvoltat o hrană special destinată animalelor de companie sănătoase. În 1968, noua linie de produse a fost disponibilă sub denumirea Hill's™ Science Diet™. Această gamă de produse a continuat să se extindă, iar astăzi cuprinde peste 50 de tipuri de hrană cu formule speciale pentru animale de companie sănătoase, în funcţie de vârstă şi nevoi speciale."

   

  Ne străduim în continuare să găsim modalități de a reduce dependenţa de cercetări pe animale. Un număr însemnat de câini şi pisici care participă la studiile noastre privind hrănirea sunt implicaţi în teste la domiciliu.

  Veterinarii şi nutriționiştii noştri sunt calificaţi să dezvolte metode care simulează sistemele animale. De exemplu, noi am dezvoltat şi publicat o formulă matematică, bazată pe profilul nutriţional al hranei, care prezice cu acurateţe pH-ul urinar al pisicii sau câinelui fără să fie testată pe animale. În 1976, compania Colgate-Palmolive a cumpărat Hill's Pet Nutrition. Astăzi, produsele Hill's™ sunt disponibile în 86 de ţări în toată lumea. Cifra de afaceri a companiei a atins pragul de 1 miliard $ în 1999, şi continuă să crească în fiecare an. Medicii veterinari din toată lumea recomandă şi îşi hrănesc propriile animale de companie cu produsele Hill's, mai mult decât cu orice alt brand. Astăzi, brandul Hill's cuprinde peste 60 de produse din gama Prescription Diet şi peste 50 de produse din gama Science Plan.

   

  Pentru a asigura proprietarii animalelor de companie că hrana noastră terapeutică este sigură şi eficientă, noi susținem studiile efectuate asupra animalelor de companie care au boli sau afecțiuni apărute în mod natural. Nu participăm la studii în care se folosesc metode chirurgicale sau nechirurgicale pentru a crea sau simula afecțiuni medicale. La Centrul Hill's Pet Nutrition din Topeka, Kansas, un grup de medici veterinari împreună cu specialişti în nutriţie şi medicină internă lucrează alături de animale de companie pentru dezvoltarea unor produse nutritive, cu gust excepţional. Fiecărui animal de companie îi este atribuită câte o echipă care pune la dispoziţia animalului camere spaţioase şi curate, zone de exerciţiu fizic, un curs de agilitate şi alţi companioni umani şi animali. Această unitate de talie mondială include, de asemenea, şi un spital veterinar complet echipat autorizat de către Asociaţia Spitalelor Veterinare din Statele Unite (AAHA). Aceasta înseamnă că spitalul îndeplineşte cele mai înalte standarde întâlnite în spitalele pentru animale mici, în prezent.

   

  Centrul Hill's™ Pet Nutrition şi orice locaţie externă pe care Hill's™ o sprijină trebuie să întrunească sau să depășească toate standardele din domeniu privind îngrijirea animalelor. Pentru toate studiile efectuate în locaţii externe, desemnăm şi subvenționăm „avocaţi ai animalelor de companie”, responsabili să asigure îngrijirea fiecărui animal de companie și un mediu social îmbunătăţit. În secolul 21, continuăm angajamentul nostru pentru consolidarea și prelungirea relațiilor dintre oameni și animalele lor de companie. Produsele noastre sunt comercializate în toată lumea, iar fabricile noastre de ultimă generație dezvoltă noi programe pentru menținerea stării de sănătate și bună dispoziție a animalului tău de companie.

   

  Publicăm rezultatele studiilor noastre pentru a avansa cunoașterea despre îngrijirea nutrițională şi pentru a ajuta la prevenirea repetării inutile a studiilor care implică câinii şi pisicile.

   

  Hill's™ utilizează numai date din studiile pe animale care se află în domeniu public, fie publicate anterior, fie efectuate conform Politicii Globale privind Bunăstarea Animalelor.

  Istoria Hill's Pet Nutrition

  Aruncaţi o privire la evoluţia Hill's de-a lungul anilor!

  1939

  Morris Frank îl întâlneşte pe Dr. Morris Sr. la un prânz şi îl roagă să îi examineze câinele însoţitor, Buddy. Dr. Morris l-a diagnosticat cu insuficienţă renală. El crede că Buddy putea fi ajutat cu o hrană pe care el a conceput-o şi îl trimite pe d-nul Frank acasă cu Raritan Ration B. Această hrană a fost predecesoarea produsului Prescription Diet™ k/d™ Canine şi este concepută să ajute câinii cu blocaj renal şi insuficienţă renală. Dr. Morris ambalează Raritan Ration B în borcane din sticlă.

  1948

  Dr. Mark Morris colaborează cu Burton Hill, din cadrul Hill Packing Company, pentru a ambala Canine k/d™, cunoscută până atunci sub numele de Raritan Ration B şi Canine p/d™, cunoscută până atunci sub numele de Raritan Ration C. Dr. Morris înfiinţează o fundaţie caritabilă pentru animale mici care, ulterior, va deveni cunoscută ca Fundaţia pentru animale Morris (Morris Animal Foundation) - o fundaţie unde animalele sunt nr. 1, iar bunăstarea şi sănătatea lor reprezintă singura prioritate.

  1949

  Prescription Diet™ i/d™ este concepută pentru câini cu boli gastrointestinale. Prescription Diet™ r/d™ este concepută pentru câini care suferă de obezitate.

  1958

  Hill Packing Company înfiinţează fabrici în Kansas, Carolina de Sud, Dakota de Sud, Ohio, Arkansas, Massachussets şi Washington.

  1960

  Dr. Morris Sr. devine preşedintele Asociaţiei Americane de Medicină Veterinară (AVMA).

  1962

  Burton Hill decedează; Richard L. Davis îl înlocuieşte în funcţia de preşedinte al Hill's™ Pet Nutrition.

  1964

  Prescription Diet™ h/d™ este concepută pentru animale de companie cu insuficienţă cardiacă şi boli cardiace.

  1965

  Prescription Diet™ d/d™ este concepută pentru animale de companie cu afecţiuni dermatologice asociate cu anumite alergii la hrană.

  1966

  Richard L. Davis decedează; Don F. Hogue îl înlocuieşte în funcţia de preşedinte al Hill's™ Pet Nutrition.

  1968

  Riviana Foods cumpără Hill's™ Pet Nutrition şi reţetele sale, încheie contract cu Mark Morris Associates pentru a dezvolta noi reţete de hrană pentru animale de companie.

  1971

  Prescription Diet™ c/d™ este concepută pentru pisici cu boli ale tractului urinar inferior.

  1976

  Colgate-Palmolive Company cumpără Riviana Foods.

  1977

  Prescription Diet™ u/d™ este concepută pentru câini cu boli ale tractului urinar cauzate de calculi oxalaţi, uraţi şi cistină.

  1979

  Science Diet™ Senior a fost concepută pentru bunăstarea animalelor geriatrice.

  1981

  Bob Wheeler devine preşedinte al Hill's™ Pet Nutrition. Prescription Diet™ s/d™ este concepută pentru câini cu boli ale tractului urinar cauzate de dizolvarea struviţilor. Noul produs revoluţionar putea ajuta corpul să dizolve anumite tipuri de pietre la vezica urinară la câini.

  1983

  Apare pentru prima dată manualul Small Animal Clinical Nutrition, la care Dr. Morris Jr. a fost co-autor, care va deveni manualul de căpătâi pentru nutriţia câinilor și pisicilor şi a fost utilizat în colegii de medicină veterinară din lumea întreagă.

  1987

  Prescription Diet™ w/d™ este concepută pentru animalele de companie care necesită menținerea greutății sub control şi care suferă de tulburări digestive şi de boli care pot fi tratate cu fibre.

  1992

  Prescription Diet™ a/d™ este concepută pentru hrănirea asistată şi recuperare.

  1993

  Dr. Mark Morris Sr. a decedat la vârsta de 92 de ani.

  1994

  Prescription Diet™ t/d™ este concepută pentru îngrijirea orală.

  1996

  Este dezvoltată formula Science Diet™ Large Breed Growth pentru căţei.

  1998

  Prescription Diet™ n/d™ este concepută ca singura hrană terapeutică pentru animale de companie dovedită clinic care creşte durata de viaţă la câinii care fac tratament împotriva cancerului şi le îmbunătăţeşte calitatea vieţii.

  1999

  Hill's™ Pet Nutrition devine o companie de 1 miliard de dolari. Este dezvoltată formula Science Diet™ Hairball Control.

  2000

  Prescription Diet™ z/d™ este concepută pentru animale de companie cu alergii alimentare. Sunt dezvoltate formulele Science Diet™Sensitive Skin şi Sensitive Stomach.

  2001

  Prescription Diet™ b/d™ este concepută cu o combinaţie de antioxidanţi care ajută la combaterea semnelor de îmbătrânire a creierului şi îmbunătăţeşte abilitatea de învăţare la câinii mai în vârstă.

  2002

  Este înfiinţat parteneriatul Hill's Science Diet Shelter Nutrition.

  2003

  Prescription Diet™ m/d™ este concepută pentru pisici care trebuie să piardă în greutate şi/sau care suferă de diabet. Science Diet™Advanced Protection™ lansează o linie extraordinară de hrană pentru animale de companie cu cele mai mari niveluri de antioxidanţi dintre toate tipurile de hrană pentru animale de companie de pe piaţă.

  2005

  Prescription Diet™ j/d™ este concepută pentru câini cu probleme de mobilitate. Science Diet™ Indoor Cat este scoasă pe piaţă.

  2007

  Dr. Mark Morris Jr. a decedat. Prescription Diet™ c/d™ Multicare Feline este concepută pentru pisici cu boli ale tractului urinar inferior

  Dr. Mark Morris Sr.

  Dr. Mark Morris Sr.

  Născut în 1901, Dr Morris a fost fondatorul Hill's Pet Nutrition. Un vizionar în domeniul nutriţiei clinice, el a crezut că nutriţia poate fi utilizată pentru a ajuta animalele de companie care sufereau de anumite boli. Într-o vreme în care practica veterinară se desfăşura în jurul animalelor de la ferme, acesta s-a preocupat de animalele de companie şi de proprietarii acestora, deschizând în 1928 Spitalul Raritan pentru animale în Edison, New Jersey. Acesta era al doilea spital exclusiv pentru animale mici din Statele Unite.

  Dr. Mark Morris Sr. with dog in the lab

  Dr. Morris a avut idei noi cu privire la managementul bolilor la animalele de companie. El a lucrat cu departamentul de biochimie condus de Dr. Jim Allison din cadrul Universităţii Rutgers pentru a dezvolta tehnici de diagnosticare ale bolilor la animalele mici. Ideile sale erau noi şi nu au fost primite întotdeauna foarte bine, dar Dr. Morris a devenit curând expert în hrana pentru animale de companie.

   

  După încheierea parteneriatului cu Hill Packing Company din Topeka, Kansas, pentru a-şi ambala hrana pentru animale, Dr. Morris a deschis un centru de caritate pentru animale mici. Morris Animal Foundation (Fundaţia pentru animale Morris) continuă să finanţeze cercetările pentru animale mici, cercetările asupra animalelor sălbatice şi oferă burse pentru studenţii la medicină veterinară. În prezent, aceasta este cea mai mare fundaţie nonprofit din lume pentru animalele de companie şi studii asupra animalelor sălbatice, cu fonduri de aproape 50 milioane de dolari de la înfiinţarea sa în 1948.

  Science Diet bags

  Pe tot parcursul vieţii sale, Dr. Morris a activat în domeniul animalelor mici. El a fost primul preşedinte al Asociaţiei Spitalelor Veterinare din Statele Unite (AAHA) şi preşedinte al Asociaţiei Americane de Medicină Veterinară (AVMA). De asemenea, acesta a condus un comitet care a stailit standardele nutriţionale ale hranei pentru animale de companie şi aceste eforturi au devenit mai târziu baza utilizată astăzi de Asociaţia americană de control în domeniul hranei pentru animale (Association of American Feed Control Officials - AFCO).

   

  Dr. Morris a decedat în 1993, la vârsta de 92 de ani.

  Dr. Mark Morris Jr.

  Dr. Mark Morris Jr.

  Dr. Mark Morris Jr., fiul fondatorului Hill's Pet Nutrition, Dr. Mark Morris Sr., a continuat activitatea pe care tatăl său a început-o în nutriţia pentru animale.

   

  Crescând într-o casă în care mama sa pregătea hrana Prescription Diet™ concepută de tatăl său, Mark Morris Jr. a decis să continue munca de-o viaţă a tatălui său în nutriţia pentru animale de companie. Dr. Morris Jr. a observat de-a lungul activităţii sale de cercetare nevoia unui tip de hrană consistent şi de bună calitate. La acea vreme, hrana pentru animale nu era reglementată foarte atent, prin urmare, cercetătorii întâmpinau dificultăţi în păstrarea integrităţii muncii lor.

  Science Diet canned formula

  În consecinţă, Dr. Morris Jr. a dezvoltat o formulă de hrană special destinată animalelor de companie sănătoase. În 1968, noua linie de produse a fost disponibilă sub denumirea Hill's™ Science Diet™. Această gamă de produse a continuat să se extindă, iar astăzi cuprinde peste 50 de tipuri de hrană Science Diet pentru animale de companie şi peste 60 de tipuri de hrană Prescription Diet™.

  Small Animal Clinic Nutrition books

  Dr. Morris Jr. este considerat în lumea întreagă părintele nutriţiei sănătoase pentru animalele de companie şi a depus eforturi pentru a stabili standarde pentru hrănirea animalelor de la zoo cu hrana preparată. El a fost membru fondator al Colegiului American de Nutriţie Veterinară (ACVN) şi a scris numeroase publicaţii despre gestionarea nutriţională a bolilor, susţinând cursuri în lumea întreagă pentru medicii veterinari practicanţi, studenţii la medicină veterinară şi proprietarii de animale de companie. Dr. Morris Jr. a fost co-autor la Small Animal Clinical Nutrition", manualul de căpătâi pentru nutriţia animalelor de companie şi sursa cu cea mai largă utilizare în lumea întreagă pe acest subiect .

   

  Dr. Morris Jr. a decedat la data de 14 ianuarie 2007, la vârsta de 72 de ani.

 • Bunăstarea animalelor

  Angajamentul Hill's™ pentru bunăstarea animalelor

  Noi credem că grija pentru animalele de companie include nutriţie optimă, îngrijire veterinară, exerciţii fizice şi un mediu adecvat, plin de iubire. Toate animalele de la Hill's™ Pet Nutrition trăiesc într-un astfel de mediu. Noi utilizăm doar metode pline de compasiune şi non-invazive pentru a dezvolta tehnologia nutriţională, astfel încât pisicile şi câinii din lumea întreagă să aibă o viaţă lungă şi sănătoasă. Inovaţiile noastre în nutriţia pentru animalele de companie sunt inegalabile în industrie, iar noi ne-am construit afacerea şi reputaţia practicând întotdeauna la cele mai înalte standarde etice.

   

  Demonstrăm zilnic că tehnologia ştiinţifică de calitate este corelată cu grijă plină de compasiune faţă de animale pentru a îmbunătăți starea de sănătate a acestora. De aceea, Hill's™ susţine şi aplică numai tratamente umane și responsabile pentru câini și pisici. Toate studiile efectuate sau susținute de Hill's™ - fie la Centrul Hill's™ Pet Nutrition sau extern, la domiciliul clienților, în şcoli veterinare sau în altă parte, trebuie să fie în conformitate cu politicile stringente ale Hill's™ care privesc asigurarea unei îngrijiri excepționale pentru animale:

   

  • Hill's™ nu participă la studii care periclitează sănătatea câinilor şi pisicilor. Toate studiile susţinute de Hill's™ sunt destinate să menţină şi să îmbunătăţească sănătatea animalelor. Nu vor fi efectuate studii pe câinii sau pisicile care necesită eutanasiere.
  • Când studiem modul în care un nutrient este absorbit, distribuit, depozitat, utilizat şi eliberat de corpul unui câine sau al unei pisici, noi utilizăm numai metodele de cercetare veterinare care sunt echivalente cu studiile medicale sau nutriţionale umane. Hill's™ nu susţine și nu efectuează studii care pot cauza durere sau pot răni câinii sau pisicile. Ne bazăm pe convingerea că ceea ce este dureros pentru oameni este dureros şi pentru câini şi pisici.
  • Noi efectuăm studii numai dacă avem evidenţe convingătoare că putem îmbunătăţi sănătatea şi bunăstarea animalelor de companie. Aceste studii au deseori rezultate nutriţionale inovatoare, îmbunătăţind vieţile a milioane de câini şi pisici.
  • Ne străduim în continuare să găsim modalități de a reduce dependenţa de cercetări pe animale. Un număr însemnat de câini şi pisici care participă la studiile noastre privind hrănirea sunt implicaţi în teste la domiciliu. Veterinarii şi nutriționiştii noştri sunt calificaţi să dezvolte metode care simulează sistemele animale. De exemplu, noi am dezvoltat şi publicat o formulă matematică, bazată pe profilul nutriţional al hranei, care prezice cu acurateţe pH-ul urinar al pisicii sau câinelui fără să fie testat pe animale.
  • Pentru a asigura proprietarii animalelor de companie că hrana noastră terapeutică este sigură şi eficientă, noi susținem studiile efectuate asupra animalelor de companie care au boli sau afecțiuni apărute în mod natural. Nu participăm la studii în care se folosesc metode chirurgicale sau nechirurgicale pentru a crea sau simula afecțiuni medicale.
  • Centrul Hill's™ Pet Nutrition şi orice locaţie externă pe care Hill's™ o sprijină trebuie să întrunească sau să depășească toate standardele din domeniu privind îngrijirea animalelor. Pentru toate studiile efectuate în locaţii externe, desemnăm şi subvenționăm „avocaţi ai animalelor de companie”, responsabili să asigure îngrijirea fiecărui animal de companie şi un mediu social îmbunătăţit.
  • Publicăm rezultatele studiilor noastre pentru a avansa cunoașterea despre îngrijirea nutrițională şi pentru a ajuta la prevenirea repetării inutile a studiilor care implică câinii şi pisicile.
  • Hill's™ utilizează numai date din studiile pe animale care se află în domeniu public fie că au fost publicate anterior, fie că au fost efectuate în cadrul acestei Politici globale privind bunăstarea animalelor.
 • IMPLICAREA ÎN COMUNITATE

  Misiunea noastră este de a ajuta la îmbunătăţirea şi prelungirea relaţiei speciale dintre oameni şi animalele lor de companie, oferindu-le cea mai bună nutriţie din lume. Iar angajamentul nostru faţă de animalele de companie se extinde mult în comunitatea noastră. Programul nostru Hill’s™ Food Shelter & Love™ ne oferă oportunitatea să punem în aplicare declaraţia misiunii noastre, hrănind în fiecare zi peste 7.000 de animale fără stăpân. Încă din 2007, Hill's™ a ajutat la realizarea a peste 200.000 de adopţii... şi numărul lor creşte. Suntem mândri să facem parte din acest program care aduce animalele şi oamenii împreună. Aflaţi mai multe despre acest program şi despre cum vă puteţi implica.

 • COMUNICATE DE PRESĂ

  Hill’s™ la ‘Go Walkies’ cu Irish Guide Dogs for the Blind (Fundaţia Irlandeză a Câinilor Însoţitori pentru Nevăzători)

  CORK, Irlanda (27 mai 2015) – Hill's Pet Nutrition este încântată să anunţe noul parteneriat cu Irish Guide Dogs for the Blind, prin care doreşte să ofere fundaţiei caritabile hrană pentru animalele de companie de înaltă calitate şi să strângă fonduri prin câteva evenimente distractive organizate pentru cei care plimbă câini.

  Asistenta veterinară Lucky Henley conduce spre casă premiul primit

  Un grup entuziast format din personal, clienţi şi pacienţi s-a adunat în faţa Veterinary Centre din Henley-on-Thames ca să fie martori la sosirea unui Fiat 500 nou-nouţ pentru norocoasa asistentă, Lisa Reading.

  Medicii veterinari au stabilit să se alăture celor din Miami la simpozionul CPD (Dezvoltare Profesională Continuă) gratuit!

  Un eveniment CPD internaţional de top care are loc la Miami a fost deschis pentru veterinarii şi asistentele medicale din Marea Britanie şi Irlanda.

  Premiile NI Vet Nurse Awards demonstrează calitatea asistenţei medicale veterinare din Irlanda de Nord

  Minnesota Urolith Center (MUC) din cadrul Universităţii din Minnesota sărbătoreşte primirea urolitului cu numărul 750.000, o piatră compusă din struvit, carbonat şi fosfat de calciu care provenea de la o femelă de Pomeranian, din Glen Burnie, Md., trimisă de Dr. Lisa Jones şi echipa de la Animal Hospital din Southgate.