Comunicat de presă

Gala Anuală a Tehnicienilor Veterinari din Irlanda de Nord

 

Irlanda, despre câștigătorii din Belfast

Comunicat de presă

lulie 2015

 

 

S-au aflat premianții Galei Anuale a tehnicienilor Veterinari din Irlanda de Nord, iar Belfast a curățat tot ce se putea. Tehnicianul veterinar al anului este Lesley O’Neill de la clinica veterinară Braemar din Belfast. La studenți, tehnicianul veterinar al anului a fost Michelle Darby de la centrul veterinar Balmoral și câștigătorul  pentru departamentul Customer Care în domeniul veterinar este Alison Fletch de la clinica veterinară Cedar Grove, tot din Belfast. Un premiu special i-a fost acordat lui Louise Richards de la Colegiul de Agricultură, Hrană și Intreprinderi rurale (CAFRE) - singurul centru din Irlanda de Nord care oferă cursuri pentru tehnicienii veterinari, aprobate de Colegiul Roial al Medicilor Veterinari.

 

Premiile se bazează pe nominalizări și sunt judecate de către Președintele Asociației Britanice a Tehnicienilor Veterinari Fiona Andrew, Melanie Spahn, Președintele Asociației Medicilor Veterinari Practicieni din Irlanda de nord și Fiona Marjoram, reprezentând sponsorul Hill’s Pet Nutrition.

 

Lesley O’Neill de la clinica veterinară Braemar, acum tehnicianul veterinar al anului din Irlanda de Nord, practică această meserie de 19 ani, iar entuziasmul ei a rămas la fel. Colegii o descriu ca fiind “caldă și empatică, mereu își face timp să asigure clienții că animalele lor sunt pe mâini bune”, și “tratează  pacienții cu aceeași dragoste și devotament ca pe propriile animale de companie”.

Multe dintre animalele sale de companie au fost animale fără stăpân sau animale bolnave, cărora le-a transformat viața, și și-a făcut timp să inspire și să susțină viitorii tehnicieni veterinari în perioada de studii. Un clșient a descris cum eforturile lui Lesley au făcut diferența atunci când a trebuit să își ia la revedere de la animalul său de companie, “...suportul ei mi-a oferit puterea de a face acest pas și de a îl lăsa să plece… Deși mi-e dor de cel mai bun prieten al meu în fiecare zi mă consolez cu gândul că, cu ajutorul medicilor veterinari, i-am oferit cea mai bună îngrijire posibilă.”

 

 

La studenți, tehnicianul veterinar la anului este Michelle Darby de la centrul veterinar Balmoral, care a fost descrisă ca fiind “extrem de dedicată îngrijirii animalelor, atât în cadrul clinicii cât și în afara ei”.

Are un dar natural da a lucra cu animalele, iar “atitudinea ei calmă și veselă induce o atmosferă pozitivă și relaxată în cabinet” Un coleg, tehnician veterinar, a spus despre Michelle “ Nu doar Michelle învață de la medici și tehnicieni, și noi învățăm de la Michelle”.

Câștigătorul la departamentul Customer Care în domeniul veterinar este Alison Fletcher de la clinica veterinară Cedar Grove. Multe nominalizări de la clienți și colegi o susțin pe Alison. Un client care nu a mai avut un concediu de 10 ani deoarece animalul său de companie avea nevoie de o îngrijire specială, a avut șansa să plece un timp scurt în vacanță după ce Alison s-a oferit voluntar să aibă grijă de animalul său de companie, iar un alt client a spus că se simt tot timpul “fericiți și liniștiți” atunci când o văd la recepție. Alison a câștigat poziția de Manager Customer Care după 20 de ani în care a practicat această meserie. “Multitudinea de cunoștințe” și “memoria incredibilă pentru clienți și numele animalelor de companie” s-a dovedit a fi de neprețuit și inspiră sentimentul că “nimic nu este prea greu pentru ea”. Empatia, abilitățile de mentor și dedicarea au fost subliniate de medicul veterinar  Pat Hart care spune că toți clienții știu că vor fi “tratați cu căldură, amabilitate și se vor simți speciali”.

Un premiu special a fost acordat unei persoane admirate de toți cunoscuții săi. Hill’s și juriul BVNA a decis ca munca depusă de Louise Richards merită să fie recunoscută pentru că mereu își îndeplinește și depășește sarcinile în calitate de instructor pentru tehnicieni veterinari la CAFRE Greenmount Campus. Louis prezintă abilități extraordinare, adaptabilitate și atenție la detalii în tot ceea ce face și are o contribuție majoră în educarea tehnicienilor veterinari.

Juriul spune că jurizarea anul acesta a fost foarte dificilă și că standardele pentru a intra în competiție sunt foarte înalte. Fiona Marjoram de la Hill’s Pet Nutrition  a spus “Noi am știut că tehnicienii veterinari sunt oameni incredibil de dedicați, însă aceste premii scot în evidență faptul că această dedicare este adesea uimitoare. Suntem incredibil de mândri să fim asociați cu aceste premii care sărbătoresc cei mai bune medici veterinari din Irlanda de Nord și felicităm toți câștigătorii.”

Câștigătorii au primit trofee și vouchere cadou și vor fi sărbătoriți la Congresul AVSPN/BVNA.

Tag-uri: Hills Pet Nutrition, Gala tehnicienilor veterinari, Tehnicieni veterinari din Irlanda de Nord, Belfast, BVNA, Asociația Britanică a Tehnicienilor Veterinari, tehnicianul veterinar al anului.

Imagine: Câștigătorii își primesc premiile. De la stânga la dreapta: Diane Young, coordonator Regional BVNA Irlanda de Nord, Loise Richards (Greenmount), Fiona Andrew (Președinte BVNA), Melanie Spahn (Președinte AVSPNI), Joanna Mcnally (Hills), Lesley O’Neill (Braemar), Michelle Darby (Balmoral).

 

Alison Fletcher nu a fost disponibilă în seara evenimentului, însă editorii locali sunt invitați să ia legătura cu ea pentru a face o programare pentru fotografii.

Despre Hill’s Pet Nutrition

 

Hill’s Pet Nutrition Ltd. produce hrana Hill’s™ Prescription Diet™, o gamă de diete disponibilă în cabinetele veterinare și Hill’s™ Science Plan™ disponibil în cabinete veterinare și pet shop-uri de specialitate. Fondat în urmă cu peste 60 de ani cu un  angajament unic pentru nutriția și bună-starea animalelor de companie, Hill’s™ este dedicat misiunii de a îmbunătăți și prelungi relațiile speciale dintr oameni și animalele lor de companie. Hill’s™ produce hrană de calitate superioară, cu un gust excelent, în care proprietarii de câini și pisici pot avea încredere. Pentru mai multe informații despre Hill’s Pet Nutrition Ltd, și nutriția clinică bazată pe dovezi vizitați HillsPet.ro .

 

Contact:

Susan McKay, Companion Consultancy 
Tel 01284 363018
susan@companionconsultancy.com

# # #