Skip to Main Content
sigla de obezitate a animalelor de companie

LUCRÂND ÎMPREUNĂ PUTEM PUNE CAPĂT
OBEZITĂȚII ANIMALELOR DE COMPANIE

Hill’s Horizon

90% dintre proprietarii de animale de companie nu își dau seama când animalul lor este supraponderal

Îngrijirea dvs. este esențială pentru a pune capăt obezității în rândul animalelor de companie, care a devenit o epidemie. Hill’s s-a dedicat creșterii gradului de conștientizare, astfel încât proprietarii animalelor de companie să își dea seama de problemă și să vină la medicul veterinar.

pictogramă conversații mai ușoare

Faceți din conversația despre pierderea în greutate o conversație pozitivă

Spuneți proprietarilor animalelor de companie că nu sunt singuri și că ajutarea animalului să obțină o greutate sănătoasă ar putea fi la fel de ușoară ca schimbarea hranei.

Indicele de grăsime corporală

Măsurați valoarea indicelui de grăsime corporală al animalului de companie pentru a ilustra riscurile asociate cu supraponderabilitatea sau obezitatea

Portofoliul Hill's cu hrană pentru probleme de greutate

Folosind știința de ultimă oră, Hill’s a dezvoltat hrană ce funcționează împreună cu metabolismul unui animal de companie pentru a arde grăsimile mai eficient.

pictograma de sensibilizare

Hrănește cu dragoste. Pierde din greutate.

Ajutați-i pe proprietari să înțeleagă modul în care recompensele suplimentare și alimentele pentru oameni se pot aduna în timp și se pot resimți serios asupra greutății. Postați aceste relatări pe canalele de socializare ale clinicii dvs. pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la obezitatea animalelor de companie.


Nutriție dovedită pentru pierderea în greutate

Nutriție dovedită pentru pierderea în greutate

Cu peste un deceniu de cercetări, Hill’s a dezvoltat un amestec special de fibre care activează capacitatea naturală a corpului de a arde excesul de grăsime.