Skip to Main Content
Pisică întinzându-se spre bolul de hrană

Vet Essentials

Aspect nou, același gust deosebit

Vet Essentials Multi-Benefit păstrează simplitatea cu denumiri noi, ambalaje ușor de recunoscut și aceeași hrană delicioasă căreia animalele de companie nu-i pot rezista.

Fiecare hrană Vet Essentials acoperă nevoile nutriționale ale pacienților dvs. cu o formulă avansată, contribuind în același timp la susținerea proactivă a sănătății lor viitoare - pentru animale de companie sănătoase și vizite fericite. Nutriția noastră pentru animale de companie vă ajută să simplificați în fiecare zi aspectele legate de sănătatea animalelor de companie.

Ambalajele Vet Essentials pentru câini și pisici

Culorile vii care corespund unui accent nutrițional diferit, precum și ambalajul nostru nou și modern facilitează identificarea hranei pacienților dumneavoastră.

Trei saci care se contopesc într-una singură

Am fuzionat produsele pentru un portofoliu concis care satisface nevoile animalelor de companie și ale stăpânilor animalelor de companie, făcând în același timp recomandările mai simple pentru dumneavoastră.

Sacii Vet Essentials

Noile denumiri, care evidențiază tehnologiile noastre unice bazate pe știință, facilitează și mai mult identificarea produselor și, de asemenea, clarifică ce alimente conțin tehnologiile noastre bazate pe știință pentru a sprijini nevoile unice de sănătate ale pacienților dumneavoastră.

Vizualizați aceste pictograme pentru a vedea exact cum s-a modificat hrana pacienților dumneavoastră

Pictograma albastră

Un nou aspect

Pictograma albastră a crochetelor pentru animale de companie

Noua mărime a crochetelor

Pictograma albastră de hrană pentru animale de companie cu inimi

Un gust mai bun

Căutați hrana pentru a vedea ce s-a modificat

Selectați câine sau pisică, apoi introduceți numele produsului dumneavoastră, numărul EAN sau SKU. Dacă nu sunteți sigur unde să găsiți aceste numere, consultați acest ghid.

Logo 100% garanție de returnare a banilor

100% Satisfacție Garantată pentru calitate, consistență și gust.

Clienții dvs. vor fi cu siguranță mulțumiți de recomandarea dvs. - sau își vor primi banii înapoi.