Skip to Main Content

Comunicat de presă

Subiecte pentru Medici Veterinari - Mai

Vet Matters – May issue

 

Suntem încă în spiritul BSAVA, iar în acest număr vom discuta despre principalele știri de la congress. Vorbim despre selfie booth, distracție pe Twitter și multe altele. S-au întâmplat de toate la Brimingham. Citește subiecte pentru Medici Veterinari - numărul din mai. Nu uita să te înregistrezi ca să primești în mod regulat ultimele noutăți de la noi.

Socializare la Congresul BSAVA

 

Being social at BSAVA Congress

Poate că vremea de afară a fost schimbătoare, dar în interior a fost doar un soare strălucitor la congresul BSAVA. Anul acesta, Hill’s s-a concentrat pe crearea unui loc unde comunitatea de medici veterinari să poată socializa cu prietenii. Zona de socializare Hill’s a ofeit cafea servit de un Barista și produse de patiserie delegaților.

 

A fost o oportunitate de a avea 15 minute de faimă, deoarece am avut zonă de interviuri vineri și o cabină cu selfie-uri pe toată perioada Congresului. V-am rugat să vă descoperiți super-puterea (#vetsuperpower) și am avut câteva obiecte de recuzită. Rezultatele au fost spectaculoase și amuzante. Dacă nu ați avut ocazia să vedeți slefie-urile cu veterinarii super-eroi, vă recomandăm să vizitați paginile noastre speciale pentru veterinari de pe Facebook și Twitter.

 

Dacă vreți să vedeți un trandafir între două  peruci psihedelice, sau să vedeți combinația reușită dintre pozitivitate și urechi excepțional de mari, le găsiți pe toate în galeria de selfie-uri. Aflați care au fost cele mai dorite super-puteri și încercați să ghiciți cine se află în spatele măștilor de super-eroi.

 

După toată această nebunie, poate credeți că în zona de expoziție comercială lucrurile au fost mai calme, Hill’s având un stand cu ecrane mari și multe cuburi, În ciuda design-ului futuristic (roboții nu se pot pune cu reprezentanții noștri), mulți dintre voi ați venit la stand pentru a afla mai multe despre noul produs Metabolic Plus.

 

O tradiție care a rămas aceeași a fost, desigur, tombola noastră, iar Lucy Bull - de la Vets4Pets din Lincoln South și Karen Young de la spitalul Young’s Vet din Cambridgeshire - fiecare câștigând un voucher Red Letter Day, în valoare de £300.

 

La International Convention Centre care au folosit hashtag-ul BSAVA 15 a avut o șansă să țină un scurt discurs pe un ecran mare, între lecturi și dezbateri. Medicii veterinari și tehnicienii de la Vet Features au pus în scenă un scenariu - are cineva unsfat despre cum se ține sub control tulpina zoonotică la câine?

Până la urmă, au fost multe oportunități de a exersa imaginația și creierul. Sperăm că v-ați distrat la fel de tare ca și noi.

 

Ce s-a spuns pe Twitter…

 

Am găsit cel mai mare touch screen pe care l-am văzut vreoadată @hillsukdn #bsava15 (plus brioșe cu ciocolată!) @ChrisVetSchoolDiary

 

Este plăcut să știm că @hillsukdn nu sunt preocupați doar de hrană pentru animale. Cafea și distracție. Ne vedem la anul! @sleepyvet

 

Statistici Twitter impresionante pentru  #BSAVA15! 620 de persoane s-au angajat în conversație, atingând 750,000 de oameni în toată lumea! @gheijkoop

 

Soluții pentru paienți

Plus size answers for plus size patients

Țoți membrii echipei veterinare știu că pacienții supraponderali sunt o provocare și adesea suferă de probleme multiple. După lansarea de succes a produsului Hill’s™ Prescription Diet™ Metabolic, Hill’s a lansat acum Metabolic Plus.

 

Metabolic Plus Feline este o hrană pentru pisicile care au probleme cu controlul greutății și suferă și de BTUIP. Deoarece aceste afecțiuni au tendința de a se dezvolta împreună, acum există o modalitate de a le aborda împreună. Aceleași rezultate uimitoare pe care le-ați văzut la Metaboli - 88% dintre pisici au pierdut în greutate în 2 luni la domiciliu. În plus, cantitățile controlate de magneziu, calciu și fosfor susțin sănătatea vezicii, în cazul pisicilor supraponderale cu BTUIP. Disponibil sub formă de hrană uscată și pliculețe, există un sortiment potrivit pentru fiecare pisică.

 

Metabolic Plus Canine se confruntă cu o problemă foarte gravă la câini, și anume afecțiunile articulare. Cu toții înțelegem ce probleme pot să apară atunci când un surplus de greutate apasă pe articulați și posibilitatea ca eicosanoidele să fie afectate la câinii supraponderali. Cu acizi grași omega-3 care să susțină sănătatea articulațiilor și glucozamină și condroitin (componente de bază ale cartilajului), Metabolic plus Canine oferă o alternativă sănătoasă pentru managementul câinilor supraponderali cu probleme articulare. Rezultatele testate pentru reducerea greutății la domiciliu se adaugă la beneficii. Momentan, hrana este disponibilă sub formă de hrană uscată.

 

Transforming lives…

Transforming lives…

Tema pe care ne concentrăm este să transformăm vieți: viețile animalelor de companie, a medicilor veterinari, a tehnicienilor și a proprietarilor. Vrem să facem diferența.

Mulți dintre voi ați făcut un pas îndrăzneț la un moment dat. Poate chiar ați ieșit din zona de confort. Poate astfel ați devenit manager de cabinet, ați decis să lucrați pentru o fundație de caritate acasă sau în altă țară, sau poate v-a ajutat să recâștigați echilibrul de la locul de muncă. Ne-ar face mare plăcere să auzim vești de la voi, cei care v-ați transformat viața, sau poate ați transformat viețile altora. Dacă vrei să își spui povestea, trimite-ne un email la hillsukdn@gmail.com și este posibil să apăreți în numărul viitor.

 

Dacă sunteți la stadiul “work in preogress”, mai jos regăsiți câteva sfaturi care te vor ajuta să își transformi viața :

 

  1. Începeți zilele făcând o listă cu 1-3 lucruri pe care vreți să le faceți în ziua respectivă.

  2. Scrieți pe o hârtie câteva lucruri despre dumneavoastră de care sunteți mândru - și citiți acele afirmații, ca o parte din rutina dvs. zilnică.

  3. Vizualizați-vă țelurile în cele mai mici detalii

  4. Rezervați câteva minute în fiecare zi pentru a medita în liniște și pentru a alunga stresul

  5. Rețineți că fericirea nu este un țel pentru viitor - învățați mai multe despre cum să trăiți momentul.

Cele mai bune momente de la congres

Best congress moments

 

La fiecare congres sunt câteva momente care ne rămân în minte, acestea sunt diferite pentru fiecare persoană. Care a fost cel mai bun moment de la BSAVA din punctul tău de vedere? Am întrebat câțiva dintre delegați despre ce le-a plăcut cel mai mult. Răspunsurile lor au variat de la clinice - la entuziasm pentru o informație nouă despre septicemie, speakeri internaționali și lecturi interactive; la cele sociale  - șansa de a întâlni oameni noi din toată lumea care împărtășesc pasiunea pentru medicina veterinară. Vrei să te alături? Spune-ne care au fost “cele mai bune momente” pentru tine, comentându-ne pe Twitter @hillsukdn , folosind hashtag-ul #BSAVA15.

Puteți vedea câteva dintre momentele preferate ale colegilor aici:

 

Cele mai bune momente 1: https://youtu.be/w_o8G0lLeew

Cele mai bune momente  2: https://youtu.be/n1THRjQqWbU

Cele mai bune momente  3: https://youtu.be/qU9dgjCpz4c

 

COMUNICAT DE PRESĂ - Noutăți despre categoria Derm

STOP PRESS- Derm update

Un protofoliu nou și simplificat va ajuta medicii veterinari să facă recomandări raționale pentru cazurile dermatologice. Ca parte din acest proces, producția produsului Prescription Diet™ z/d™ Low Allergen Canine va fi întreruptă. În funcție de stocurile disponibile, anticipăm că produsul o să dispară aproximativ în luna mai.

 

Prescription Diet™ z/d™ Ultra Allergen-free Canine se va numi z/d™. Așteptați-vă ca z/d™ să aibă un nou look, însă vă asigurăm că produsul nu s-a schimbat în niciun fel. Reprezentantul zonal Hill’s vă poate ajuta să faceți această tranziție mai ușoară.

 

Și Prescription Diet™ d/d™ va avea un look nou, care explică beneficiile prodului într-un mod mai clar clienților, susținând recomandarea dumneavoastră. Din nou, produsul nu a fost schimbat și rămâne aceeași hrană delicioasă cu proteină din sursă unică.

În ediția următoare, căutați știrile despre noile game de produse, și materiale care susțin portofoliul “derm” .