Comunicat de presă

Subiecte pentru Medici Veterinari - Iunie

 

 

Novelistul Henry James a spus că “vară” și “după-amiază” sunt cele mai frumoase cuvinte din limba engleză. Sperăm ca această ediție să conțină atât de multe vești bune, încât să vă transforme toată ziua într-o după-amiază de vară, indiferent unde vă aflați. Festivaluri, dezvoltare profesională continuă gratuită, sfaturi pentru a fi un “câștigător” pe rețelele de socializare și mai multe opțiuni pentru pacienții cu alergii alimentare: le regăsiți pe toate aici… Citiți Subiecte pentru Medici veterinari ediția de iunie.

Ai participat la simpozion?

 

 

La finalul lunii aprilie, Hill’s a organizat un simpozion global online, de două zile. A fost un eveniment grozav, urmărit de mii de medici veterinari din toată lumea. Acum aveți ocazia de a vedea seminariile și de a câștiga o sesiune de 7 ore de dezvoltare profesională continuă, accesând www.hillsglobalsymposium.com. Vă puteți înregistra gratuit.  

 

Site-ul nu vă oferă doar acces la toate lecturile - care sunt disponibile și pe YouTube - dar aveți acces și la spațiul expozițional, unde puteți afla mai multe despre produsele Hill’s.

 

Subiectele au inclus o privire mai detaliată asupra bolii degenerative a articulațiilor - punând sub semnul întrebării cauza principală a procesului afecțiunii: degradarea sau inflamația, impactul obezității asupra marcatorilor inflamației și managementul conservator și nutrițional al pacienților.

Câteva ore au fost dedicate managementului cabinetului: pentru a afla câteva dintre sfaturi, citiți articolul nostru dina ceastă ediție. Învățați din lecturile speciale pentru cabinete.

 

Ziua a doua din seminar s-a concentrat pe feline, explorând legăturile dintre obezitate și BTUIP, cu  ajutorul câtorva cazuri reale și a discuțiilor cu experții.

Bucurați-vă de atmosfera unui eveniment live, fără să cărați bagaje grele, fără să aveți surprize neplăcute la masa de prânz și fără să vizitați hotelurile din orașele cu o viață de noapte foarte activă. Deoarece toate lecturile sunt înregistrate le puteți porni și opri de câte ori doriți. După cuma  observat cineva pe Twitter, evenimentul live s-a desfășurat în același timp cu premiera noului sezon din game of Thrones; așadar, acum aveți ocazia să vedeți peste 7 ore de înregistrări al celui mai bun program de educație profesională continuă din această parte de Westeros pe www.hillsglobalsymposium.com.

Mai multe webinarii grozave...

 

 

Wallis Simpson a avut o zicală memorabilă, “Nu poți să fi niciodată prea bogat, prea slab sau să te uiți la prea multe webinarii”. Noi credem că să fi prea slab este în mod clar o idee proastă, însă avem câteva webinarii grozave, gratuite.

 

Marți, pe 23 iunie la 3 pm David Prydie BVMS, CertSAO, CCRT, MRCVS va vorbi despre “Standardele pentru îngrijirea câinilor care suferă de artrită”, care va include informații despre terapii multimodale și clinici pentru mobilitate. David este interesat în mod special de ortopedică și recuperare. Te poți înregistra gratuit, cu doar un click.

Apoi, miercuri 1 iulie la 12 Nicola Ackerman BSc(Hons) RVN CertSAN CertVNECC VTS(Nutr) A1 V1 MBVNA va discuta despre “Dieta contra bolii”, adresându-se polipatologiei și scăderii în greutate, cu câteva strategii practice pentru animalele de companie obeze. Nicola este singurul tehnician veterinar din UK care deține titlul de Tehnician Veterinar Specializat în Nutriție (VTS), a câștigat numeroase premii, este un autor publicat și speaker internațional. Dacă aveți nevoie de inspirație pentru a aborda pacienții obezi într-un mod mai eficient, nu trebuie să ratați acest webinar. Înregstrați-vă gratuit.

 

Nu îți face griji dacă nu ai timp să vezi webinariile azi, pentru că sunt înregistrate le poți vizualiza oricând. Avem plănuite și alte webinarii, așadar rezervă-ți locul de acum, ca sa fi sigur că le vezi pe toate.

 

 

Eric este un animal sociabil

 

Eric Garcia este unul dintre liderii în consultanță IT pentru domeniul veterinar și speaker internațional în domeniul rețelelor de socializare. Puteți vedea lectura informativă a lui Eric de la Hill’s Global Symposium pe YouTube, noi chiar vă sfătuim să o faceți, deoarece vă va lăsa încântați de subiectul rețelelor de socializare.

Eric a prezentat multe idei în prezentarea lui  care pot fi implementate cu ușurință, imediat. Facebook este încă pe locul 1 în topul rețelelor de socializare, iar cabinetele veterinare ar trebui să înceapă de aici. A subliniat că deși se pune accentul pe reclamele plătite, conținutul de bună calitate este ceea ce contează pentru consumatori.

 

Principalele sfaturi ale lui Eric

 

  • Creați un album foto pe Facebook cu membrii staff-ului

  • Creați un tur foto al cabinetului

  • Rugați clienții să spună ce înseamnă animalele de companie pentru ei - arătați propriile animale și subliniați cât de importante sunt pentru dumneavoastră

  • Puteți purta conversații mai importante pe Facebook, în comparație cu conversația de câteva minute din timpul unui consult

  • Transmiterea informațiilor prin “viu grai” este foarte prezentă pe rețelele de socializare - este aceeași sursă de referință, dar apare într-un alt loc

  • Selfie-urile sunt cele mai populare postări pe rețelele de socializare

  • Folosiți rețelele de socializare pentru a spune povestea dvs. și poveștile pacienților dvs.

 

Despre Hill’s Global Symposium Eric spune că “toată lumea a fost plină de energie, a pus întrebări, și cel mai important au comunicat între ei și cu staff-ul Hill’s.

Ca un rezultat al feedback-ului pozitiv pe care Eric l-a primit cu privire la prezentarea sa, el a produs o serie de informa’ii suplimentare și exemple bune din practică pentru noi, pe website-ul său: http://www.simplydonetechsolutions.com/embracesocialmedia/. Aruncați o privire i vedeți dacă există vro idee care să vă ajute.

Dacă vreți să vă bucurați de mai multe evenimente de acest fel, fie live sau înregistrate, spuneți-ne pe Twitter @hillsukdn sau Facebook.

 

Hill’s support is more than skin-deep

În ediția anterioară am postit dese schimbarea ambalajelor pentru produsele Prescription Diet™ z/d™ și d/d™. Cu noul look, beneficiile recomandării dvs. Nutriționale  ar trebui să fie mai clare pentru clienți. Acum venim cu și mai multe vești noi de la Hill’s.

După cum știți, z/d™ Ultra a devenit acum z/d™, iar producția pentru z/d™ low allergen a fost oprită. Acum vă prezentăm o variantă a produsului z/d cu crochete mici, fiind astfel o opțiune grozavă pentru câinii de talie mică și pitică, cu alergii alimentare. Poate fi dificil pentru proprietari să respecte tratamentul pentru câinii cu alergii alimentare, așadar o altă inovație din gama Derm sunt recompensele Hypoallergenic.

 

Mai mult, avem broșuri noi care pot fi oferite proprietarilor pentru a-i ajuta să înțeleagă mai bine afecțiunea de care suferă animalul lor de companie. De îndată ce clienții sunt pregătiți să accepte recomandarea dvs., broșurile îi vor ajuta să înțeleagă și mai bine cum poate nutriția să le ajute animalul de companie. Acest proces de recomandare în doi pași va crește nivelul de adaptare la dietă.

 

De asemenea, reprezentantul zonal Hill’s are multe să vă spună despre controlul greutății și Metabolic Plus. Poate că ați văzut câteva dintre poveștile noastre de succes. Nu uita să ne împărtășești și veștile tale bune pe Facebook sau Twitter.

 

Pentru mai multe informații despre produsele Hill’s, contactează reprezentantul zonal.

 

 

Hill’s supports Pet Fit Club

 

 

Toți cei care lucrează în practica veterinară și, cu siguranță, cei care lucrează al PDSA, principala fundație caritabilă din UK, știu cât de mult ăși iubesc oamenii animalele. Dar câteodată oamenii au nevoie de un mic ajutor pentru a alege hrana și stilul de viață potrivit. Aici este nevoie de dumneavoastră, Hill’s și clubul Pet Fit.

 

În fiecare an, un grup de câini, pisici și iepuri supraponderali încep o dietă de 6 luni și un program de exerciții fizice, special creat de medicii veterinari și tehnicienii PDSA. Aceste animăluțe “se luptă” pentru titlul “cel mai slăbuț” al anului.

 

Hill’s este mândrul sponsor al clubului Pet Fit, oferind hrană Prescription Diet™ Metabolic pentru a ajuta pacienții PDSA să scape de greutatea în exces. Deoarece 50% din populația de animale de companie este supraponderală, Hill’s crede cu tărie că managementul greutății este un subiect foarte important. Prin susținerea clubului Fit Pet , putem ajuta la combaterea obezității, și putem răspândi vestea despre această afecțiune gravă.

 

Raportul efectuat de PDSA animal Wellbeing (PAW) a arătat că 4 din 5 medici veterinari au observat o creștere a numărului de cazuri de obezitate  în ultimii doi ani. Este o problemă care vă privește cu siguranță, 80% dintre medicii și tehnicienii veterinari cred că în 5 ani vor fi mai mule animale supraponderale decât sănătoase. Îngrijorător este că aproape jumătate din proprietarii de animale chestionați nu știu de această afecțiune majoră.  

 

Este clar că trebuie să ne adresăm acestei probleme. Comunicarea clară despre greutatea optimă este printre primele obiective din agenda Hill’s, iar PDSA lucrează din greu pentru a se asigura că acest subiect apare și în media.

Până acum, clubul Pet Fit a ajutat 63 de câini, 26 de pisici și 6 iepuri să piardă în greutate, de la lansarea din 2005. Pentru mai multe informații vizitați  www.petfitclub.org.uk.