Skip to Main Content
Hill’s VIP Market Feeding Program Logo

HAIDEȚI SĂ FACEM
CONVERSAȚIILE
DESPRE NUTRIȚIE
MAI SIMPLE

Află noutățile

Hill’s Brand Horizon
pro packshots

Creăm mai multe moduri în care să vă susținem pe dvs. și recomandările dvs. nutriționale

 • Ambalaj reproiectat

  Noii noștri saci de hrană afișează beneficii ușor de explicat

 • Promovare către proprietarii de animale de companie

  Îi încurajăm pe proprietarii de animale de companie să vină să discute cu dvs.

 

Vedeți ce este nou legat de hrana pacienților dvs.

Căutați acum pentru a vedea ce s-a schimbat și dacă recomandăm o perioadă de tranziție către hrana nouă.

Întrebări frecvente

Schimbarea vine adesea însoțită de întrebări. Găsiți răspunsurile aici.

 • De ce Hill’s relansează Prescription Diet?

  Consolidăm experiența holistică a brandului Prescription Diet și o facem mai simplă pentru dvs. de recomandat. Noul nostru ambalaj afișează beneficii ușor de aplicat, mesaje despre tranziție și mai multe detalii pentru a susține conversațiile dvs. despre nutriție cu proprietarii de animale de companie.

 • Ce se schimbă?

  Ambalaj reproiectat

   

  Portofoliu optimizat
  • Mini-sortimente noi de hrană
  • Arome noi

 • Cum se schimbă ambalajul?

  Am efectuat cercetări vaste pentru a înțelege atât nevoile dvs., cât și pe cele ale proprietarilor de animale de companie și am optimizat designul ambalajelor noastre. Avem un nou design simplu și curat, care simplifică procesul de cumpărare online și în clinică, deoarece am extins descrierea categoriilor, precum și blocurile de culori și codurile alfa. Am evidențiat acreditările Hill’s pentru a le oferi mai multă importanță.

  Fiecare ambalaj afișează o imagine cu animalul de companie pe partea din față și aduce știința la viață, într-un mod clar, pe verso. Pe spatele ambalajului, avem o afirmație principală în partea de sus și explicăm beneficiile produselor noastre, cu declarații scurte privind modul în care ajută și modul în care funcționează formula. Aceste trei afirmații includ și pictograme pentru a oferi claritate și înțelegere, oferindu-vă posibilitatea să le explicați mai simplu proprietarilor de animale de companie beneficiile hranei Prescription Diet.

Resurse

Trimiteți prin e-mail, descărcați sau tipăriți aceste resurse pentru a vă ajuta să conversați și să promovați în rândul proprietarilor de animale de companie, în conformitate cu ghidurile de hrănire.