Vă mulţumim că aţi vizitat

Pentru a vă deconecta şi încheia sesiunea, faceţi clic pe „OK”


Termenii legali ai HillsVet.ro

TERMENI ŞI CONDIŢII PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE

Datele dvs. personale sunt colectate de Hill’s Pet Nutrition Manufacturing, s.r.o., IČ: 27580792 (“Controlor”). Noi vom stoca datele dvs. în bazele noastre de date şi le vom utiliza pentru a menţine profilul dvs., cu scopul de a vă răspunde la întrebări despre compania noastră şi despre produsele şi serviciile acesteia, pentru a vă contacta în cazul în care câştigaţi la promoţiile şi evenimentele noastre care necesită înregistrare şi în scopuri de marketing, cum ar fi pentru a vă trimite buletine informative, oferte, sondaje şi alte informaţii prin e-mail. Furnizarea datelor personale este voluntară. Datele personale colectate pot fi distribuite în grupul de companii şi furnizori de servicii al Hill’s Pet Nutrition, care procesează datele personale în numele nostru. Unii dintre aceştia pot avea sediul în ţări din afara UE, prin urmare, sunteţi de acord şi cu transferul datelor dvs. personale în afara UE. Datele dvs. personale sunt procesate numai în conformitate cu legislaţia în vigoare. Aveţi dreptul să accesaţi datele dvs. personale stocate de noi, să le corectaţi, să le ştergeţi şi să obiectaţi, precum şi alte drepturi oferite în acest sens prin Legea privind protecţia datelor.

Hill's Pet Nutrition Manufacturing, s.r.o. („Hill's") menţine acest site ca un serviciu pentru comunitatea Internet. Conţinutul (imagini şi text) prezentat de Hill's sau companiile grupului său şi de către compania Colgate-Palmolive sunt protejate prin drepturi de autor. Numele mărcii, logo-urile, etichetele şi designul ambalajului („mărci comerciale”) care apar pe acest site aparţin companiei Hill's Pet Nutrition Inc., grupului său de companii sau licenţiatorilor săi, acolo unde este cazul. Prin amplasarea acestor mărci comerciale pe site, Hill's nu acordă o licenţă de utilizare sau reproducere a lor. Marcajul mărcilor comerciale denotă faptul că Hill's este proprietarul mărcii comerciale numai în Statele Unite. Starea şi marcajele mărcilor comerciale pot varia în funcţie de ţară. Puteţi descărca conţinutul de pe acest site numai pentru utilizare personală, necomercială. Conţinutul nu poate fi copiat în niciun alt fel şi nu poate fi modificat.

Hill's va depune eforturi rezonabile pentru a include informaţii precise şi actuale, dar nu oferă nicio garanţie cu privire la acurateţea sau completitudinea acestora şi, în măsura permisă de legislaţia aplicabilă, Hill's declină toate garanţiile, condiţiile şi alţi termeni asociaţi cu acest site web şi conţinutul acestuia, inclusiv orice garanţii, condiţii şi termeni care pot fi impliciţi sau au legătură cu calitatea, scopul, titlul sau de altă natură.

Hill's, fără a aduce atingere oricăror dispoziții contrare, şi nicio prevedere din acești termeni și condiții nu vor acționa pentru a exclude sau limita răspunderea Hill's în caz de deces sau vătămare personală care ar putea să apară din neglijența sa, în caz de fraudă sau pentru nici o altă răspundere care nu poate fi exclusă sau limitată de legislaţia în vigoare. Niciun drept statutar al utilizatorilor, în calitate de consumatori, nu este afectat de niciunul dintre aceşti termeni.

În conformitate cu paragraful anterior, Hill's nu va fi răspunzător în niciun caz (fie pentru încălcarea contractului, neglijenţă sau pentru orice alt motiv) pentru pierderea profiturilor, daune obișnuite sau speciale, pierderea vânzărilor, pierderea veniturilor, pierderea oricărui software sau date, imposibilitatea utilizării echipamentelor informatice, a programelor sau datelor, pierderea controlului sau irosirea timpului personalului sau pentru orice pierderi indirecte, consecvenţiale sau speciale, indiferent de modul în care apar.

Răspunderea agregată de Hill's faţă de dvs. cu privire la acest site web, fie că este contractuală, delictuală, incluzând, dar fără a se limita la neglijenţă, este exclusă.

Hill's nu va fi răspunzător pentru niciun fel de daune care apar ca urmare a imposibilităţii dvs. de a accesa un site menţinut de Hill's sau din încrederea acordată informaţiilor de pe acest site.

Făcând clic pe anumite link-uri de pe site-ul www.HillsVet.com şi de pe alte domenii deţinute şi operate de Hill's sau de alţi membri ai grupului de companii Hill's, veţi fi redirecţionat către alte site-uri web pentru care www.HillsVet.com şi alte domenii deţinute şi operate de Hill's sau de alţi membri ai grupului de companii Hill's nu îşi vor asuma nicio răspundere.

Hill's colectează informaţii care vă pot identifica numai atunci când acestea sunt oferite în mod voluntar. Hill's utilizează aceste informaţii în conformitate cu politica sa de confidenţialitate descrisă mai jos.

Orice informaţii, comunicate sau materiale fără caracter personal pe care le trimiteţi către www.HillsVet.com şi către alte domenii deţinute şi operate de Hill's sau de alţi membri ai grupului de companii Hill's sau către Hill's prin poşta electronică nu sunt confidenţiale. Noi putem utiliza oricând aceste informaţii şi în orice scop. În mod deosebit, vom putea folosi fără restricţii orice idei, concepte, know-how-uri sau tehnici conţinute în aceste informaţii, în orice scop, inclusiv pentru dezvoltarea, fabricarea sau promovarea produselor. Orice informaţii pe care le trimiteţi către www.HillsVet.com şi către alte domenii deţinute şi operate de Hill's sau de alţi membri ai grupului de companii Hill's trebuie să fie adevărate, să nu încalce drepturile altor persoane şi să fie legale.

Hill's îşi rezervă dreptul de a retrage produsele prezentate pe www.HillsVet.com şi pe alte domenii deţinute sau operate de Hill's sau de alţi membri ai grupului de companii Hill's şi să modifice această declaraţie în orice moment.

Politica de confidenţialitate şi politica de confidenţialitate privind copiii

Hill's are grijă să respecte confidenţialitatea vizitatorilor săi online. Politica noastră de confidenţialitate este prezentată mai jos. Deoarece tehnologia Internetului se schimbă, această politică se poate schimba şi ea. Orice schimbare va fi menţionată cu promptitudine în aceste pagini.

Informare specială pentru părinţi şi îngrijitori

Companiei Hill's îi pasă de confidenţialitatea copiilor. Noi recunoaştem faptul că utilizarea e-mailului şi a Internetului de către copii ridică îngrijorări speciale privind confidenţialitatea şi securitatea informaţiilor.

Hill's intenţionează să adere la Îndrumările privind publicitatea pe Internet şi prin serviciile online ale Unităţii pentru Revizuirea Publicităţii adresate Copiilor (Children's Advertising Review Unit - "CARU"), inclusiv la îndrumările sale privind colectarea informaţiilor personale de la minori. Hill's reaminteşte şi încurajează toţi părinţii să verifice şi să monitorizeze activităţile online ale copiilor lor. Ajutaţi-ne să protejăm confidenţialitatea copiilor dvs. asigurându-vă că aceştia nu trimit niciodată informaţii personale prin e-mail sau pe acest site sau în orice alt mod fără permisiunea dvs.

Ce informaţii colectăm? Ce facem cu aceste informaţii?

Informaţiile care pot identifica un vizitator online sunt colectate numai atunci când sunt furnizate în mod voluntar. Noi colectăm date personale identificabile numai pentru a răspunde întrebărilor vizitatorilor noştri cu privire la Compania noastră şi la produsele şi serviciile acesteia, pentru a trimite prin poştă literatura de specialitate a Companiei, invitaţii la evenimente, buletine informative şi alte oferte sau pentru a contacta câştigătorii extragerilor, concursurilor sau promoţiilor. Noi nu utilizăm adresa dvs. de e-mail sau alte informaţii personale în alte scopuri decât pentru a răspunde la solicitările dvs. sau pentru a trimite mesaje despre subiectele menţionate mai sus. Noi nu utilizăm informaţiile intern şi nu permitem accesul la aceste informații persoanelor din afara grupului de companii Hill's, altfel decât este stabilit clar în acest document. Datele personale sunt păstrate pentru o perioadă de timp necesară pentru procesarea acestora.

Când vizitaţi site-ul nostru, noi înregistrăm automat adresa dvs. IP (adresa unică care identifică calculatorul dvs. pe Internet) care este recunoscut automat de serverul nostru web. Noi utilizăm adresele IP pentru a administra site-ul şi pentru a colecta informaţii demografice pentru utilizare colectivă.

Uneori, pe site-ul nostru se găsesc informaţii despre trageri la sorţ, concursuri sau alte promoţii pe care le oferă Hill's sau care sunt oferite în parteneriat cu alte companii care activează pe Internet şi, în unele cazuri, vă putem permite să participaţi prin mijloace electronice. În acest caz, Hill's şi/sau reprezentanţii noştri autorizaţi vor utiliza informaţiile furnizate de dvs. în scopul derulării promoţiei (de ex. pentru a vă contacta în cazul în care câştigaţi) şi, cu acordul dvs., să vă oferim produse şi servicii ale Hill's şi ale sponsorilor noştri cu care oferim promoţii comune. În plus, noi am putea colecta şi informaţii demografice şi de altă natură pentru cercetări de piaţă, publicitate şi în scopuri promoţionale.

Ca parte a serviciilor pe care vi le oferim prin intermediul site-ului nostru, informaţiile pe care ni le furnizaţi pot fi transferate în ţări din afara Zonei Economice Europene. De exemplu, acest lucru se poate întâmpla în cazul în care oricare dintre serverele noastre este localizat într-o ţară din afara EEA sau unul dintre furnizorii noştri de servicii îşi desfăşoară activitatea într-o ţară din afara EEA. De asemenea, noi distribuim informaţiile companiilor din grupul nostru, care îşi desfăşoară activitatea în ţări din lumea întreagă, inclusiv cu Hill's Pet Nutrition Inc. din Statele Unite. Este posibil ca aceste ţări să nu aibă legi similare cu cele din EEA privind protecţia datelor.

Controlorul datelor personale este Hill's Pet Nutrition Manufacturing, s.r.o., cu sediul la următoarea adresă: Prague 4, Na Pankráci 1724/129, Cod poştal 140 00, Republica Cehă.

Politica Hill’s Pet Nutrition privind cookie-urile - Europa

Noi utilizăm cookie-uri şi tehnologii similare pe site-urile noastre web. Această notificare vă oferă informaţii referitoare la modul în care noi utilizăm cookie-urile şi cum le puteţi controla.

Utilizând acest site web (şi fiecare site operat de noi şi de afiliaţii noştri) sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor (şi a tehnologiei similare) în conformitate cu această notificare. În mod deosebit, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor analitice, publicitare şi funcţionale în scopurile descrise mai jos.

Dacă nu sunteţi de acord cu utilizarea acestor cookie-uri, consultaţi secţiunea de mai jos intitulată „Cum să controlaţi sau să ştergeţi cookie-urile” pentru instrucţiuni suplimentare.

Ce este un cookie?

Cookie-urile sunt mici fişiere ce conţin litere şi cifre, care sunt descărcate în calculatorul sau dispozitivul dvs. mobil atunci când vizitaţi un site web. Apoi, cookie-urile sunt trimise înapoi către site-ul de pe care provin la fiecare vizită ulterioară sau către un alt site web care recunoaşte acele cookie-uri. Cookie-urile sunt utile deoarece acestea permit unui site web să recunoască dispozitivul unui utilizator.

Cookie-urile îndeplinesc o mulţime de sarcini diferite, cum ar fi: vă permit să navigaţi eficient între pagini, reţin preferinţele dvs. şi îmbunătăţesc, în general, experienţa dvs de utilizator. De asemenea, acestea ne ajută să ne asigurăm că reclamele pe care le vedeţi online sunt mai relevante pentru dvs. şi pentru interesele dvs. 
Noi utilizăm două categorii mari de cookie-uri:

  • Cookie-uri primă-parte, trimise direct de noi în calculatorul dvs.
  • Cookie-uri terţă-parte, trimise de o terţă-parte în numele nostru. Noi utilizăm cookie-urile terţă-parte pentru a ne ajuta să analizăm site-urile noastre web şi utilizarea acestora şi pentru a face posibilă prezentarea reclamelor personalizate (aşa cum este descris mai jos).

Cum utilizăm cookie-urile?

Tabelul de mai jos descrie pe scurt modul în care noi şi terţele-părţi utilizăm cookie-urile pe site-urile noastre web. Cookie-urile sunt utilizate pentru:

  • a înţelege numărul total al vizitatorilor site-ului nostru în mod continuu şi tipul browserelor de Internet (de ex. Firefox, Safari sau Internet Explorer) şi sistemele de operare (de ex. Windows sau Macintosh) utilizate de vizitatorii noştri;
  • a monitoriza performanţa site-urilor noastre, inclusiv modul în care vizitatorii navighează pe site-urile noastre web şi pentru a îmbunătăţi site-urile noastre web;
  • a personaliza şi îmbunătăţi experienţa dvs. online; şi
  • a face posibilă publicarea reclamelor personalizate ale Hill’s şi ale terţei-părţi atât pe site-urile noastre web, cât şi pe alte site-uri.

Ce tip de cookie-uri folosim?

Tipurile de cookie-uri utilizate pe site-urile noastre web pot fi clasificate în una dintre cele patru categorii, şi anume: „cookie-uri esenţiale ale site-ului web”, „cookie-uri funcţionale”, „cookie-uri analitice” şi „cookie-uri publicitare”. Tabelul de mai jos vă oferă informaţii suplimentare referitoare la fiecare categorie şi la scopurile cookie-urilor pe care le stabilim:

Tip cookie

Ce fac acestea

Surse şi cum le puteţi bloca

Cookie-uri esenţiale ale site-ului web

Aceste cookie-uri sunt esenţiale pentru a vă permite să navigaţi pe site-urile noastre web şi să utilizaţi funcţiile acestora. Cookie-urile nu colectează informaţii despre dvs. care ar putea fi utilizate în scopuri de marketing sau pentru a reţine ce site-uri aţi vizitat pe Internet. Aceste cookie-uri sunt, de obicei, specifice unei sesiuni şi expiră după ce aţi vizitat site-ul web (sesiunea). Această categorie de cookie-uri nu poate fi dezactivată.

Hill’s
(cookie-uri primă-parte)

Cookie-uri funcţionale

Aceste cookie-uri permit site-urilor noastre web să îşi amintească alegerile pe care le faceţi (de exemplu numele de utilizator, limba sau regiunea din care proveniţi) şi oferă funcţii îmbunătăţite, personalizate. Informaţiile pe care aceste cookie-uri le colectează pot fi anonimizate şi nu vă pot urmări activitatea de navigare pe alte site-uri. Această categorie de cookie-uri nu poate fi dezactivată.

Hill’s
(cookie-uri primă-parte)

Cookie-uri funcţionale şi publicitare

Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a furniza un anumit conţinut pe site-urile noastre cu ajutorul aplicaţiei YouTube. Datele colectate de Google şi partenerii săi pot fi utilizate, de asemenea, în alte scopuri, inclusiv pentru a vă oferi reclame personalizate, atât pe site-urile noastre cât şi pe alte site-uri.

YouTube ((retragere))

Cookie-uri analitice

Aceste cookie-uri, inclusiv cookie-urile memoriei cache, sunt setate de Google Analytics, Omniture şi Fabric şi Quantcast şi sunt folosite pentru colectarea de informaţii despre modul în care vizitatorii utilizează site-urile noastre, inclusiv numărul de vizitatori, site-urile web care i-au direcţionat pe site-urile noastre şi paginile vizitate pe site-urile noastre. Noi utilizăm aceste informaţii pentru a întocmi rapoarte şi pentru a ne îmbunătăţi site-urile web, spre exemplu, pentru a şti dacă utilizatorii au descoperit erori şi pentru a ne asigura că aceştia găsesc cu uşurinţă ceea ce caută. În mod obişnuit, aceste cookie-uri rămân pe computerul dvs. până la ştergeţi.

Omniture ((retragere))
Google Analytics (opt-out)

Fabric (opt-out)

Quantcast (opt-out)

Cookie-uri publicitare

Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru colectarea de date despre site-urile web şi paginile individuale pe care utilizatorii le vizitează pe şi în afara site-urilor noastre web (fapt care poate indica, de exemplu, interesele dvs. şi alte atribute). În mod obişnuit, acestea sunt utilizate pentru reclame şi alte comunicate de marketing mai relevante pentru dvs. şi interesele personale. De asemenea, acestea sunt utilizate pentru a limita numărul de afişări ale unei reclame, precum şi pentru a măsura eficienţa campaniei publicitare. În general, acestea sunt plasate de reţelele de publicitate cu permisiunea noastră. Acestea rămân pe computerul dvs. cu excepţia cazului în care le ştergeţi, iar ele memorează faptul că aţi vizitat un site. De asemenea, acestea afişează dacă aţi ajuns pe site-ul nostru web prin intermediul unui link publicitar.

Aceste informaţii sunt partajate cu alte organizaţii precum companiile de publicitate şi contractanţii noştri care le pot folosi împreună cu informaţiile despre cum utilizaţi alte site-uri web, inclusiv pentru identificarea intereselor partajate şi a comportamentelor în cadrul grupurilor de utilizatori care vizitează site-urile noastre web (şi altele).

AddThis (opt-out)
AppNexus (opt-out)
Doubleclick (opt-out)
Facebook
Media6Degrees (opt-out)
Mediamind (opt-out)
Twitter
Yahoo (opt-out)

Fabric (opt-out)

Alte tehnologii similare

La fel ca în cazul majorităţii site-urilor web, noi utilizăm o tehnologie similară cookie-urilor, inclusiv obiecte locale partajate (denumite uneori „cookie-uri Flash”), identificarea istoricului browserului, amprentarea browserului şi etichete pixel (denumite uneori „web beacon-uri”). Acestea ne oferă nouă şi furnizorilor noştri informaţii despre modul în care sunt utilizate site-urile noastre şi conţinutul acestora de către vizitatori şi ne permit să identificăm dacă dispozitivul sau calculatorul dvs. a vizitat în trecut site-urile noastre sau alte site-uri web.

Serverele noastre colectează automat adresa dvs. IP atunci când vizitaţi site-urile noastre web, iar noi o putem asocia cu numele domeniului dvs. sau cu cel al furnizorului dvs. de Internet. De asemenea, noi putem captura anumite „clickstream data” (date despre frecvenţa de clicuri) asociate utilizării de către dvs. a site-urilor noastre web. Datele despre frecvenţa de clicuri includ, de exemplu, informaţii despre calculatorul sau dispozitivul dvs., despre browserul web, sistemul de operare şi setările acestora, pagina care conţinea link-ul către site-urile noastre, paginile şi conţinutul pe care îl vizualizaţi sau pe care daţi clic în timpul vizitei dvs. şi când şi pentru cât timp faceţi acest lucru, conţinutul pe care îl descărcaţi, următoarele site-uri pe care le vizitaţi când părăsiţi site-urile noastre şi orice termeni de căutare pe care i-aţi introdus pe site-urile noastre sau pe un site-ul pe care aţi găsit recomandarea.

Cum să controlaţi sau să ştergeţi cookie-urile

Dvs. aveţi dreptul să alegeţi dacă să acceptaţi sau nu cookie-urile şi v-am explicat deja cum vă puteţi exercita acest drept mai jos. Totuşi, vă rugăm să reţineţi faptul că, dacă alegeţi să refuzaţi cookie-urile este posibil să nu puteţi utiliza toate funcţiile site-urilor noastre web şi orice comunicaţie pe care o primiţi de la noi poate fi mai puţin relevantă pentru dvs. decât ar fi putut fi. De asemenea, vă rugăm să înţelegeţi faptul că, dacă alegeţi să gestionaţi preferinţele cookie-urilor dvs, instrumentul nostru de gestionare a cookie-urilor va plasa un cookie în dispozitivul dvs. pentru a permite realizarea alegerilor dvs. Dacă ştergeţi sau eliminaţi cookie-urile din dispozitiv, veţi elimina şi preferinţele privind cookie-urile şi va trebui să vă reînnoiți alegerea.

Puteţi bloca cookie-urile utilizând link-urile de retragere furnizate în tabelul de mai sus sau schimbând setările browserului dvs. în aşa fel încât cookie-urile provenite de pe site-urile noastre să nu poată fi plasate pe calculatorul sau dispozitivul dvs. mobil. Pentru aceasta, urmaţi instrucţiunile furnizate de browserul dvs. (localizate, de obicei în opţiunea „Ajutor”, „Instrumente” sau „Editare”). Dezactivarea unui cookie sau a unei categorii de cookie-uri nu şterge acel cookie din browserul dvs. Dvs. va trebui să faceţi singur acest lucru în browserul dvs.

Pentru mai multe informaţii despre cookie-uri, inclusiv cum puteţi vedea ce cookie-uri au fost plasate în dispozitivul dvs. şi cum să le gestionaţi şi să le ştergeţi, vizitaţi www.allaboutcookies.org.

Cookie-uri care au fost setate în trecut

Dacă aţi dezactivat unul sau mai multe cookie-uri, noi putem utiliza în continuare informaţiile colectate de cookie-uri înainte să fie setată preferinţa dvs. de dezactivare a acestora. Totuşi, vom înceta să mai utilizăm cookie-ul dezactivat pentru a colecta alte informaţii.

BUCURAŢI-VĂ DE SITE-UL WEB!

© Hill's Pet Nutrition, Inc. Toate drepturile sunt rezervate.